Ölands Skördefest

07:05 Avresa från Kasinge
07:15 Parkering vid Laddstoppet Överum
07:35 Värmeverket Gamleby
08:00 Simhallens parkering Västervik
08:05 Busshållplatsen Coop/Allén

Vi stannar för förmiddagsfika på vägen mot Öland.

Väl framme på Öland styr vi bussen mot Eriksöre bygata där hela bygatan kantas av utställare. Gemytligt och trevligt. Här möts vi av en mängd intryck, både vad gäller smak och doft. Här är möjligheterna att hitta hantverk och fina råvaror mycket goda. 12:30 Lunchen äter vi på Arontorps kroppkakor (meddela ev. alternativ mat). Efter en mättande lunch åker vi till Stenladan i Algutsrum där vi botaniserar bland allehanda livsmedel och besöker en stor loppis på samma gata. Vi fortsätter strax norrut mot Ekerum Resort där ett urval av Sveriges bästa inom hantverk och slöjd ställer ut. Här finns även en konstutställning med verk av bland andra Kjell Engman.

17:00 Kaffe med äpplekaka på Ängsbackens Handelsträdgård i Förlösa. 20:00 Beräknad hemkomst
Pris 850:- per person vilket inkl. bussresa, lunch och för/eftermiddagskaffe.

Välkomna med!
UKNA BUSSTRAFIK

Avresa: 27 september 2024
Hemresa: 27 september 2024
Pris: 850:-

Boka resa

Boka resa

Pris 150:- per person. Gäller vid avbokning innan resa mot uppvisande av läkarintyg. Gäller ej evenemangsbiljetter. Har du reseförsäkring genom hemförsäkring eller ditt bankkort rekommenderar vi att nyttja det.

Ukna Busstrafik AB är ett familjeföretag i andra generationen. Vi har mångårig erfarenhet av turism. Företaget bildades 1967 och har idag tjugo anställda med stort kunnande inom bussbranschen.
Kontakt
Kasinge, 594 73 Överum
Meny
Producerad av