Oj då? …en till?! Krusenstiernska gården i Kalmar

09:40 Folkets Hus Valdemarsvik
10:05 Busshållplatsen Björnsholm
10:15 Värmeverket Gamleby
10:45 Simhallens parkering Västervik
10:50 Busshållplatsen Coop/Allén (P tillstånd erfordras återkom om ni önskar det)

12:45 Lunch på Värnäs Golfrestaurang

15:00 Oj då? …en till?! Föreställningen utspelar sig i slutet på 50-talet på ett gods i utkanten av Kalmar där det bor en förmögen affärsman (Lars Väringer) som har utlovat ett arv till en f.d. kollegas son (Robert Gustafsson). Tillsamman med sin finurliga följeslagare (Ola Forssmed) dyker vännerna upp på godset mitt i förberedelserna till en stundande födelsedagsfest för att inkassera det utlovade arvet som betalas ut på ett villkor; att endast en levande släkting finns i livet.
Snabbt framgår det att det finns långt mer än en arvinge och de klassiska farsförväxlingarna är i gång. Den enastående ensemblen består av Robert Gustafsson, Ola Forssmed, Carina Lidbom, Lars Väringer, Anton Lundqvist, Linda Olsson, Per Svensson, Martina Sundén samt Martin Rydell. Edward af Sillén är tillbaka som regissör efter att bl.a. regisserat Pappor på prov, förra årets hyllade sommarfars på Krusenstiernska teatern samt musikalsuccén Änglagård. Aktuell på Oscarsteatern i Stockholm.

Föreställningen är 2 timmar och 20 minuter inkl paus. Hemresa efter föreställningen vi stannar under vägen för gemensamt kaffe och smörgås.

Pris kr. 1.290:- per person vilket inkl. bussresa, lunch, parkettbiljett samt kaffe.

Föreställningen är utomhus, tag med kläder efter väder.

Välkomna med på en riktig skrattfest!

UKNA BUSSTRAFIK

Avresa: 27 juli 2024
Hemresa: 27 juli 2024
Pris: 1.290:-
Via Valdemarsvik
Fullbokad

Väntelista

Den här resan är fullbokad. Men du kan skriva upp dig på väntelista så hör vi av oss om vi får någon plats ledig.
Väntelista
Ukna Busstrafik AB är ett familjeföretag i andra generationen. Vi har mångårig erfarenhet av turism. Företaget bildades 1967 och har idag tjugo anställda med stort kunnande inom bussbranschen.
Kontakt
Kasinge, 594 73 Överum
Meny
Producerad av