NANNE THE BEST – THE MUSIC OF TINA TURNER

16:00 Simhallens parkering Västervik
16:05 Coop/Allén (p-tillstånd erfordras, meddela vid bokning)
16:25 Värmeverket Gamleby
16:30 Busshållplatsen Björnsholm
17:00 Busshållplatsen Mossebo Valdemarsvik

18:00 Vi ankommer Norrköping och Louis de Geer-hallen där vi äter ugnsbakad lax med purjolökssås och pressad potatis, smör bröd & sallad samt kaffe. Därefter kan vi i lugn och ro sätta oss tillrätta för att bevittna kvällens stora begivenhet!

19:30 Nanne the best -The music of Tina Turner
Nu kommer äntligen en hyllningsshow till en av de absolut största kvinnliga artisterna någonsin – Tina Turner – med låtarna som har betytt allra mest. The Best är namnet på Nanne Grönvalls hyllningskonsert till kvinnan som tidigt inspirerade henne att själv våga satsa på musiken. The Best är sprängfylld med Tina Turners oförglömliga hits,
och är samtidigt en personlig hyllning till en av vår tids största stjärnor. Tinas karriär spänner över mer än 60 år och innehåller några av de största soul och rocklåtarna som har skrivits. Hon är också en av de absolut största förebilderna för dagens kvinnliga artister.

Om någon kan kallas Sveriges Tina Turner, så är det med rätta Nanne Grönvall. För att göra Tina Turners alla hits rättvisa krävs det just den pondus och det tryck i rösten som Nanne har. Att hon dessutom rör sig helt obehindrat på scenen i skyhöga pumpsmed stilettklackar är pricken över i. Föreställningen varar 90 minuter, ingen paus.

Efter föreställningen ca kl 21:00 åker hemåt efter en fantastisk föreställning.
Pris kr 1.350:- per person vilket inkl bussresa, middag samt parkettbiljett.

Välkomna med!
UKNA BUSSTRAFIK

Avresa: 26 oktober 2024
Hemresa: 26 oktober 2024
Pris: 1.350:-
Via Valdemarsvik

Boka resa

Boka resa

Pris 150:- per person. Gäller vid avbokning innan resa mot uppvisande av läkarintyg. Gäller ej evenemangsbiljetter. Har du reseförsäkring genom hemförsäkring eller ditt bankkort rekommenderar vi att nyttja det.

Ukna Busstrafik AB är ett familjeföretag i andra generationen. Vi har mångårig erfarenhet av turism. Företaget bildades 1967 och har idag tjugo anställda med stort kunnande inom bussbranschen.
Kontakt
Kasinge, 594 73 Överum
Meny
Producerad av