London med ABBA Voyage

Onsdag 13 november
04:30 Traktorvägen 10, Västervik (Roséns Skogstransporter, inhägnad parkering)
05:00 Vallåkragatan 1, Gamleby (Svevia, inhägnad parkering)
05:10 Laddstoppet Överum
05:40 Resecentrum Åtvidaberg

Vi Lämnar våra hemorter och efter ett kaffestopp i Stavsjö når vi Arlanda och vårt flyg till London Heathrow som lyfter 11:10. Framme på Heathrow möter vår lokala buss upp och vi gör en 3-timmar lång stadsrundtur med svensktalande guide. Sedan checkar vi in på 4-stjärniga Copthorne Tara Hotel Kensington som blir vårt hem de kommande 3 nätterna. Hotellet ligger i närheten av Royal Albert Hall, Hyde Park och Notting Hill. En perfekt utgångspunkt för att upptäcka London då tunnelbanestationen bara är en 5 minuters promenad bort. Gemensam middag på hotellet.

14 november
Frukost därefter är möjligheterna oändliga att se vad London har att erbjuda. Vår reseledare ger tips på saker att besöka. Ikväll är resans stora begivenhet: Abba Voyage. Tidig kväll samlas vi vid hotellet och åker vår inhyrda buss till den
specialbyggda konsertarenan, Abba Arena. Här bjuds det på en aldrig tidigare skådad show. En banbrytande teknik har gjort det möjligt att uppleva Abba igen, denna gång som Abbatarer. Vi har sittplatser på läktaren där vi får ta del av alla hits, fantastik ljus- och ljudshow. En konsert ingen lär glömma.. Gemensam återresa till hotellet efter föreställningens slut.

15 november
Efter en stärkande frukost är hela dagen fri att upptäcka London. Bland muséer kan nämnas National Gallery, British Museum och Madame Tussauds vaxkabinett. Varför inte se någon av de kända platserna Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Big Ben eller St Paul's Cathedral. När man behöver återhämtning finns alltid en klassik engelsk pub runt hörnet.

Lördag 16 november
Tiden i en stad som London går fort och idag är det dags för hemresa. Vi äter frukost och checkar ut innan vår buss tar oss till Heathrow och flyget klockan 13:55 tillbaka till Arlanda. Vi landar på Arlanda vid 17:30 svensk tid, där vår Ukna Buss
möter upp och kör oss hem. Stopp i Stavsjö på hemvägen innan vi är åter i hemorterna sent på kvällen. Fyllda av minnen från en resa och konsert som sitter kvar resten av livet.

Pris: SEK 10.950:- vilket inkluderar bussresa t/r Arlanda. Flygresa Arlanda-London med en incheckad väska (max vikt 23kg), sittplatsbiljett på läktaren till Abba Voyage. Del i dubbelrum 3 nätter med frukost på 4-stjärniga Copthorne Tara Hotel Kensington och middag ankomstdagen. 3 timmars stadsrundtur i London. Busstransfer till flygplats och arena. Kaffe o fralla avresedagen. Reseledare.
Enkelrumstillägg 2.800:-

Medtag giltigt pass (ej nationellt ID-kort)
Vid anmälan ange namn i den ordning det står och är stavat i passet.
Vi reserverar oss mot valuta och flygskattförändringar.
Tidsförskjutning England -1 timme.

Välkommen med önskar Ukna Busstrafik

(Foto: Johan Persson)

Avresa: 13 november 2024
Hemresa: 16 november 2024
Pris: 10.950:-
Via Åtvidaberg
Fullbokad

Väntelista

Den här resan är fullbokad. Men du kan skriva upp dig på väntelista så hör vi av oss om vi får någon plats ledig.
Väntelista
Ukna Busstrafik AB är ett familjeföretag i andra generationen. Vi har mångårig erfarenhet av turism. Företaget bildades 1967 och har idag tjugo anställda med stort kunnande inom bussbranschen.
Kontakt
Kasinge, 594 73 Överum
Meny
Producerad av