Korvfabrikören på Vallarnas Friluftsteater & Shopping i Ullared

Dag 1
Påstigning:
07:10 Kasinge
07:20 P vid 35:ans kiosk Överum
07:40 Värmeverket Gamleby
08:00 Parkeringen Coop/Edholmsgatan (återkom om ni behöver p-tillstånd)
08:30 Långsjöns restaurang
08:45 Folkets Park Vimmerby

Vi stannar och äter gemensam lunch under resan till Falkenberg.

Kl 15:00 börjar En riktig pangbuskis som inte spar på krutet! I sommar lyfter vi Vallarnas friluftsteater till helt nya höjder! Årets föreställning Korvfabrikören utspelar sig nämligen på femte våningen, där Korvfabrikör Julius Augustsson (Claes Malmberg) regerar på sin flådiga takterrass, intill Augustssons Korvfabrik. Vi ser Jojje Jönsson som den förvirrade, något långsamme och lätt senile kamrer Lundström. Jeanette Capocci som den munviga hushållerskan Berta som alltid har en syrlig replik och en bra lösning nära till hands. Mikael Riesebeck som den fumlige, maskintokige och så småningom neddrogade förmannen Bergman. Vi ser Jessica Heribertsson som Julius livsnjutande men ack så bestämda hustru
Tuttan. Vi kommer få njuta av en ljuvlig komikerduo då Linnea Lexfors och Jennie Rosengren gör dom lika lika som olika döttrarna Nora och Ditte. Lägg där till Pär Nymark som en misstänksam men lika avsvimmad militär vid namn Major Håård. Och den smygande, extremt otursförföljde korvrecept-spionen Rutger spelad av Annika Anderssons son Alexander Korenado. Vilket jädra gäng – klart som korvspad!

Efter föreställningen ca kl 17:30 åker vi till Gekås hotell i Ullared där vi checkar in och äter en god buffé på kvällen.

Dag 2
Frukost och därefter blir det tid för shopping på Gekås till kl 14:00 då vi samlas i bussen för hemresa. Rast under vägen och hemkomst ca kl 19:00 med både skratt och varor i bagaget.

Pris 2.800:- per person vilket inkl bussresa, 1 lunch, parkettbiljett, övernattning i dubbelrum, buffé och frukost. Enkelrumstillägg 600:-

Välkomna med till en pangbuskis och ett shoppingparadis!

Avresa: 3 augusti 2024
Hemresa: 4 augusti 2024
Pris: 2.800:-

Boka resa

Boka resa

Pris 150:- per person. Gäller vid avbokning innan resa mot uppvisande av läkarintyg. Gäller ej evenemangsbiljetter. Har du reseförsäkring genom hemförsäkring eller ditt bankkort rekommenderar vi att nyttja det.

Ukna Busstrafik AB är ett familjeföretag i andra generationen. Vi har mångårig erfarenhet av turism. Företaget bildades 1967 och har idag tjugo anställda med stort kunnande inom bussbranschen.
Kontakt
Kasinge, 594 73 Överum
Meny
Producerad av