GOTT & BLANDAT

Louis de Geer i Norrköping

15:30 Simhallens parkering Västervik
15:35 Coop/Allén (p-tillstånd erfordras, meddela vid bokning)
15:55 Värmeverket Gamleby
16:00 Busshållplatsen Björnsholm
16:30 Busshållplatsen Mossebo Valdemarsvik

17:30 Vi ankommer Norrköping och Louis de Geer-hallen där vi äter Kalvmedaljonger med kantareller, portvinsås med Västerbottenostpotatis samt kaffe. Därefter kan vi i lugn och ro sätta oss tillrätta för att bevittna kvällens stora begivenhet.

19:00 Gott & Blandat

Gott & Blandat är en föreställning där Jan Rippe och Per Fritzell släpper loss sina gubbar i full frihet. Gubbar vi känner igen och älskar dyker upp. Gamla nummer uppblandat med nyskrivet material kommer bjuda er på en riktigt rolig show. Men de tar det från början.1975 träffades de två nybakade studenterna i en föreläsningssal på Chalmers. De hamnade bredvid varandra, längst bak i salen och sedan dess har de följts åt på en slingrig men rolig bana genom åren. Den banan får vi följa i en salig blandning av komik, ”dans”, sång och musik tillsammans med Den ofattbara orkestern. Föreställningen varar 2,5 timma inkl paus.

Efter föreställningen ca kl 21:30 åker vi hemåt efter en fantastisk rolig föreställning.
Pris kr 1.350:- per person vilket inkl bussresa, middag samt parkettbiljett.

Välkomna med!
UKNA BUSSTRAFIK


Avresa: 12 oktober 2024
Hemresa: 12 oktober 2024
Pris: 1.350:-
Via Valdemarsvik

Boka resa

Boka resa

Pris 150:- per person. Gäller vid avbokning innan resa mot uppvisande av läkarintyg. Gäller ej evenemangsbiljetter. Har du reseförsäkring genom hemförsäkring eller ditt bankkort rekommenderar vi att nyttja det.

Ukna Busstrafik AB är ett familjeföretag i andra generationen. Vi har mångårig erfarenhet av turism. Företaget bildades 1967 och har idag tjugo anställda med stort kunnande inom bussbranschen.
Kontakt
Kasinge, 594 73 Överum
Meny
Producerad av