Fotbollsresa till norra Tyskland med Conny Torstensson

Succén från förra året är tillbaka! En resa för fotbollsintresserade med dubbla matcher i norra Tyskland. Med boende i Rostock åker vi till Hamburg och klassiska Volksparkstadion och dagen efter ser vi ”svensklaget” Hansa Rostock med ÅFF-bekanta Nils Fröling i laget. Samtidigt pågår Rostocker Oktoberfest Rostocker Oktoberfest. Conny Torstensson, Sveriges kanske mest meriterade fotbollsspelare, med tre Europacuppokaler med Bayern München bland mycket annat i sitt prisskåp, är med oss på resan. Det kommer bli många härliga historier under resans gång!

Fredag
Avresa Värmeverket Gamleby 05:20, Överum Laddstoppet 05:30 Åtvidabergs Resecentrum 06:00, Linköping Fjärrbussterm. 06:35, Mjölby McDonalds 07:05 Vi stannar i Ljungby där det finns möjlighet att köpa frukost. Därefter tar färjorna Helsingborg – Helsingör och Gedser – Rostock oss över till Tyskland. På färjan till Rostock äter vi buffé som ingår i priset. Under resans gång kommer Conny berätta om sin karriär och resan från Gamleby till Bayern München via Åtvidaberg. Runt klockan 18:30 anländer vi till fyrstjärniga Penta Hotel beläget i centrala Rostock. Det blir vårt
hem de kommande tre nätterna.

Lördag
Frukost och avresa klockan 08:30 till Hamburg och mäktiga Volksparkstadion. Vid 13:00 börjar matchen Hamburg SV – Greuther Furth. Traditionstyngda hemmalaget HSV, med över 50 000 åskådare i ryggen, kämpar för att äntligen ta klivet upp i Bundesliga efter några tuffa år. Det utlovas härlig stämning på en av Tysklands mest ikoniska arenor. Bortalaget har en svensk lagkapten i Branimir Hrgota. Efter matchen åter till Rostock och kvällen är fri för egna upptåg.

Söndag
FC Hansa Rostock, klubben med sex svenskar i startelvan för tjugo år sedan. Då i Bundesliga men numera i 2. Bundesliga. Fortfarande är svenskkopplingen stark med både Nils Fröling och Svante Ingelsson i laget. Idag är matchen klockan 13:30 mot Holstein Kiel på Ostseestadion med Hansas mycket passionerade supportrar på läktarna. Kvällen avnjuter ni på valfritt sätt i Rostocks rika utbud av uteställen eller på annat sätt i denna historiska Hansastad.

Måndag
Frukost därefter ett stopp på Calles i Rostock för shopping. Färjorna tar oss sedan tillbaka till Sverige via Danmark med matstopp under vägen och hemkomst sen kväll fyllda av fotbollsminnen.

Pris: 5.800 SEK vilket inkluderar bussresa, övernattning i dubbelrum 3 nätter med
frukost, biljetter till två matcher, färjor inkl. buffé på ditresan, reseledare, vägavgifter
och en massa gott fotbollssnack. Enkelrumstillägg 1200 SEK
Medtag Pass eller nationellt ID-kort och sjukförsäkringskort, ev. Euro i kontanter
Välkommen med!
UKNA BUSSTRAFIK

Avresa: 20 oktober 2023
Hemresa: 23 oktober 2023
Pris: 5.800:-
Via Åtvidaberg

Boka resa

Boka resa
Ukna Busstrafik AB är ett familjeföretag i andra generationen. Vi har mångårig erfarenhet av turism. Företaget bildades 1967 och har idag tjugo anställda med stort kunnande inom bussbranschen.
Kontakt
Kasinge, 594 73 Överum
Meny
Producerad av