Änglagård - Musikalen Oscarsteatern Stockholm

10:00 Simhallens parkering Västervik
10:05 Busshållplatsen Coop/Allén (p-tillstånd erfordras, meddela vid anmälan)
10:30 Värmeverket Gamleby
10:40 Björnsholm
11:10 Folkets hus Valdemarsvik

Vi stannar på Stavsjö Krog & Café och äter gemensam lunch (ingår i priset). Efter en välsmakande lunch fortsätter vi färden mot huvudstaden och vårt hotell, det 4-stjärniga Elite Hotel Adlon endast 100 meter från Oscarsteatern i Stockholm. Incheckning och därefter fri tid i Stockholm.

19:30: Änglagård – Filmsuccén blir musikal med Tommy Körberg & Helen Sjöholm

I Änglagård återförenas Sveriges stora musikalstjärnor Tommy Körberg och Helen Sjöholm. Helen gestaltar byns matriark, Rut Flogfält, som har precis allt att förlora på att Fanny dyker upp i Yxared – i motsats till Tommy Körbergs karaktär Gottfrid Pettersson vars stillsamma ungkarlstillvaro med brodern Ivar (Gustav Levin) blommar upp när det färgstarka paret dyker in i deras liv. Som Fanny Zander ser vi Tuva B Larsen, som gjorde sitt bejublade genombrott i Sverige som den kvinnliga huvudrollen i succémusikalen Så som i himmelen. Zac, Fannys färgstarka följeslagare, spelas av Lindy Larsson som tidigt i karriären medverkade i filmen Änglagård – tredje gången gillt från 2010 och har sen dess setts på Sveriges stora opera- och teaterscener samt utomlands där han de senaste åren varit anställd vid Maxim Gorki Theater i Berlin. Vi ser också erfarna musikalartister och folkkära skådespelare såsom Fredrik Lycke, Sofia Pekkari, Per Svensson, en stor ensemble och en tolv-mannaorkester under ledning av Johan Siberg. Fredrik Kempe är kompositör och Edward af Sillén är
manusförfattare.

Höstens stora musikalupplevelse – en påkostad och hjärtevärmande föreställning fylld av skratt, tårar, kärlek, dans och sång! Lördag: Frukost och utcheckning. Bagaget kan vi ställa i hotellets bagagerum. Därefter fri tid i Stockholm till 14:00 då vi styr hemåt med stopp för fika längs vägen. Vi är åter i vår hemort under kvällen.

Pris kr. 2.950:- per person vilket inkl. bussresa, en lunch, musikalbiljett på parkett (rad 12-14)
samt del i dubbelrum med frukost på Elite Hotel Adlon. Enkelrumstillägg 200:-

Välkomna med önskar vi på Ukna Busstrafik

Avresa: 1 december 2023
Hemresa: 2 december 2023
Pris: 2.950:-
Via Valdemarsvik
Fullbokad

Väntelista

Den här resan är fullbokad. Men du kan skriva upp dig på väntelista så hör vi av oss om vi får någon plats ledig.
Väntelista
Ukna Busstrafik AB är ett familjeföretag i andra generationen. Vi har mångårig erfarenhet av turism. Företaget bildades 1967 och har idag tjugo anställda med stort kunnande inom bussbranschen.
Kontakt
Kasinge, 594 73 Överum
Meny
Producerad av